Hjälper dig med allt inom bil och traktor!

Kontakta: 0383-77 11 65 | info@slageryds.se

Tjänster

Bilreparationer

Slageryds Bil & Traktor är en bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken och med kunskap och utrustning för att även klara den moderna avancerade tekniken. Lämna in din bil tryggt och säkert till oss. I enlighet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma erforderlig information och tekniska utrustning som märkeshandeln. Därför kan du med fördel serva din nya bil hos oss då ingen tveksamhet råder huruvida garantin gäller eller inte.

Tänk på att glykolen i ditt fordon åldras och då blir korrisionskyddet sämre enligt rekommendationer skall du byta din glykol vart annat år.Vi hjälper dig givetvis att kontrollera din glykol kostnadsfritt.

Som exempel på de service- och reparationsarbeten vi utför kan nämnas.

 • PV-Däck
 • Lastbilsdäck
 • Traktordäck
 • Traktorservice
 • Hjulinställning
 • Personbils-service
 • Avgas
 • Broms
 • Hjulupphängning
 • Transmission
 • Entreprenaddäck

Däck

När du kör bil, är säkerhet och komfort baserat på fyra kontaktytor i storlek som ett mindre vykort. Därför är det viktigt att du väljer de däck som passar din bil och körning. Super Däck Service har däck i alla prislägen – allt från ekonomidäck till topprodukter från de stora däcktillverkarna.

Slageryds är en däckverkstad som vet det mesta om däck och dess egenskaper – väggrepp, rullmotstånd, hastighet, belastning och däckljud. I samråd med dig väljer vi den bästa lösningen utifrån din bil och ditt behov.

MONTERING OCH BALANSERING
Korrekt montering och balansering har stor inverkan på komforten och däckens livslängd. SDS specialutbildade medarbetare går alltid noggrant tillväga och ser till att din bil klarar många tusen komfortabla kilometer på vägarna.

ALLROUNDDÄCK? Vi hör ofta att det frågas efter däck som man kan köra med året runt. Det finns inga sådana däck och de däck som ibland används för året runt körning är dubbfria vinterdäck, sk. friktionsdäck. De är dåliga på sommarvägar, särskilt om det regnar, och dessvärre slits de mycket snabbt när det är varmt. Vi rekommenderar vinterdäck på vintern och sommardäck på sommaren – främst för er egen säkerhet.

Fälgar

Med fälgar från Mega Wheels får du vacker, klassisk design i en god kvalitet. Fälgarna är noggrant utvalda och de uppfyller naturligtvis alla de vanliga specifikationer och krav som vi och konsumenterna ställer på  fälgar av hög kvalitet. Alla fälgar är omsorgsfullt bearbetade och fälgarna har i åratal bevisat sitt värde och kännetecknas av stor stabilitet och en attraktiv och hållbar yta, samtidigt som Mega fälgarna kännetecknas av att prismässigt ligga på en mycket rimlig nivå, så här du får maximal valuta för pengarna.

Däck till Lantbruk, Buss, Lastbil, Entreprenad, Skog och Industritraktor

Super Däck Service har stor erfarenhet av däck och fälgar till lastvagnar, bussar, truckar, traktorer, entreprenadmaskiner mm. Vi kan hjälpa dig med en lösning som passar just dig. Är du intresserad av en bra affär så kontakta oss på Slageryds Bil & Traktor AB.

Grävarbeten

Alexander driver även firman Slageryds Entreprenad som utför grävarbeten inom mark och anläggning

kontakt

slagerydsentreprenad@gmail.com

Kampanj

Kampanj 400/60*15,5 komplett vagnshjul Ascenso 2395kr moms och miljö avg tillkommer

Valvoline kampanj 10%rabatt på valvoline olja i juni månad när du bokar din service