Hjälper dig med allt inom bil och traktor!

Kontakta: 0383-77 11 65 | info@slageryds.se

Om oss

Slageryds Bil & Traktor har funnits i branschen i över 35 år och bedriver sin verksamhet i Slageryd utanför Korsberga, våra ledord är att alltid ge bästa service, bra priser och att våra kunder alltid skall vara nöjda när dom lämnar oss.

Till Slageryds Bil & Traktor är alla välkomna, vi strävar alltid efter att alla kundarbeten skall genomgå en tydlig process för att garantera kvalitet och säkerhet och vi vidareutbildar oss kontinuerligt i däckteknologi.

Företaget Startades av Kjell Elofsson år 1978 och Som då Ägde och drev det i närmare 35 år, Idag ägs det av Alexander Elofsson och idag är det 2 Heltidsanställda och 1 Deltids anställda som arbetar på Slageryds Bil & Traktor.

Vi ingår i Super Däck-kedjan, Super Däck är ett nätverk inom däck som ger oss möjligheter att föra ett stort sortiment på däck, fälgar och att vi dessutom alltid kan hålla bra priser, är en förmån som vi gärna ger till våra kunder. Att ge det lilla extra är för oss mycket viktigt. Vi tummar inte på kvalitet oavsett om det gäller däck, service eller arbete. Allt för att du som kund ska bli nöjd efter utfört arbete. För oss råder det ingen tvekan om att du som kund står i centrum vilket vi gärna visar. Engagemang och entusiasm kostar ingenting extra…

Vi är en fristående bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken och med kunskap och utrustning för att även klara den moderna avancerade tekniken. Lämna in din bil tryggt och säkert till oss. I enlighet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma erforderlig information och tekniska utrustning som märkeshandeln. Därför kan du med fördel serva din nya bil hos oss då ingen tveksamhet råder huruvida garantin gäller eller inte.

Idag samarbetar vi med AD bildelar som Valvoline partners. Via Ad bildelar har vi support vid felsökning. Ad samarbetet hjälper oss även att erbjuda vägassistans försäkring för 180kr när du servar din bil hos oss.